Onderbeen- of voetdrukpunten

massage

Energetische

massage

De massage is puur gericht op onderbeen en voetdrukpunten. Deze behandeling duurt ongeveer 1 uur en de kosten zijn € 35,00.
 
Heeft u bijvoorbeeld een beroep waarbij u vaak moet staan en ervaart u vaak vermoeide benen en voeten? Dan biedt deze massage uitkomst en geeft u uw benen en voeten de aandacht die ze nodig hebben om weer vernieuwde energie te ervaren.  

Op sommige momenten heeft het lichaam extra voeding nodig. Zowel letterlijk als figuurlijk. Want goede voeding voor je lichaam is ook tijd voor jezelf nemen, meer rust inbouwen en lekker de natuur in. 
 

We weten inmiddels allemaal wat in grote lijnen goede voeding is, alleen kunnen we dat niet altijd halen uit groente en fruit. Dan is er extra ondersteuning nodig van voedingssupplementen, waardoor het lichaam sneller en op een verantwoorde manier kan herstellen (in combinatie met de massages die ik geef). 

Voedingsadvies

De spanning die wordt opgebouwd vormt een blokkade in het lichaam en creëert onrust in je hoofd. Om vrij te komen van blokkades en negatieve gedachten biedt energetische massage uitkomst. Door het toepassen van de verschillende massagetechnieken kunnen deze blokkades het lichaam verlaten. Je ervaart vernieuwde energie en komt dichter bij jezelf.

2019 - Massagepraktijk Martine - Alle rechten voorbehouden - KVK nummer: 74682482 - BTW nummer: NL002097083B04 

Vrijdom 3 - 1601 HM Enkhuizen