top of page
shutterstock_143508544.jpg

Afhankelijk van jouw klachten en behoeften bied ik verschillende therapieën en massages aan, zoals: energetische massage, onderbeen-/ en voetdrukpunten massage, gesprekstherapie. Samen kijken we naar een manier die jou helpt om dichter bij jezelf te komen en makkelijker keuzes kunt maken door het verminderen van:
 

Vermoeidheid & stress

Blessures

Lichamelijke klachten (chronisch)

Mijn behandelingen

20190430_204433.jpg
Gemberthee.jpg
shutterstock_346683971.jpg

Onderbeen- of voetdrukpunten

massage

Energetische

massage

De massage is puur gericht op onderbeen en voetdrukpunten. Deze behandeling duurt ongeveer 1 uur en de kosten zijn € 35,00.
 
Heeft u bijvoorbeeld een beroep waarbij u vaak moet staan en ervaart u vaak vermoeide benen en voeten? Dan biedt deze massage uitkomst en geeft u uw benen en voeten de aandacht die ze nodig hebben om weer vernieuwde energie te ervaren.  

Op sommige momenten heeft het lichaam extra voeding nodig. Zowel letterlijk als figuurlijk. Want goede voeding voor je lichaam is ook tijd voor jezelf nemen, meer rust inbouwen en lekker de natuur in. 
 

We weten inmiddels allemaal wat in grote lijnen goede voeding is, alleen kunnen we dat niet altijd halen uit groente en fruit. Dan is er extra ondersteuning nodig van voedingssupplementen, waardoor het lichaam sneller en op een verantwoorde manier kan herstellen (in combinatie met de massages die ik geef). 

Voedingsadvies

De spanning die wordt opgebouwd vormt een blokkade in het lichaam en creëert onrust in je hoofd. Om vrij te komen van blokkades en negatieve gedachten biedt energetische massage uitkomst. Door het toepassen van de verschillende massagetechnieken kunnen deze blokkades het lichaam verlaten. Je ervaart vernieuwde energie en komt dichter bij jezelf.

bottom of page